Nya Restriktioner

23 december kom det nya restriktioner.
så nu gäller följande på Malen Gym

  • Eget ansvar , viktigt att du som tränar på malen gym följer både våra och allmänna riktlinjer .
  • Rengör utrustning , det finns flaskor med ytdesinfektionsmedel på flera ställen på gymmet som ska användas till att sprita av alla maskiner, redskap mm när du är klar. Spraya på pappret först och sedan torka på utrustningen.
  • Tvätta händerna , tvätta händer både innan och efter träning. Finns handsprit att tillgå under träning . Finns utplacerat på flera olika ställen inne på gymmet och toaletter.
  • stanna hemma om du är sjuk , vid minsta lilla symtom STANNA HEMMA !
  • Max antal besökare på gymmet , vi följer folkhälsomyndigheternas föreskrifter och har ett maxantal i varje rum på gymmet. Det kommer finnas skyltar på gymmet som visar Max antal . Besök gärna gymmet på sånna tider när de inte är så mycket folk. Mest folk kvällstid.